Hieruit is mijn project ontstaan, dat bestaat uit twaalf afzonderlijke doeken, dat het verhaal weerspiegelt in een vijftien meter lang schilderij." />
"De man in de wolken"
...een autobiografie

In juni 2011 heb ik me laten inspireren door een ...verhaal..., geschreven door Koos Meinderts. "De man in de wolken".

Hieruit is mijn project ontstaan, dat bestaat uit twaalf afzonderlijke doeken, dat het verhaal weerspiegelt in een vijftien meter lang schilderij.

Het verhaal gaat over troost, liefde en hoop. Deze elementen vormen een rode draad in mijn leven. Zo zal dit project dan ook een afspiegeling vormen van mijn eigen levensverhaal. Ik vertaal deze elementen dan ook in kleur en vorm. Met een traan en een lach zal deze de emotie van mijn mooie en minder kleurrijke klanten weergeven. Naast mijn belemmeringen en kwaliteiten wil ik het leven met Multiple Sclerose positief benadrukken.

Aangezien opgeven niet mijn stijl is, wil ik de draad van mijn leven vasthouden! Met dit project wil ik MS Research steunen, een stichting die zich bezig houdt met onder meer het stimuleren en financieren van onderzoeksprojecten.

Om een indruk te krijgen van het verloop van het project is er een link op deze pagina aangemaakt: "Sabine blogt". Hier kunt u de voortgang van het hele project volgen en een indruk krijgen van de rode draad die ik in het schilderij vertaal, zodat de toeschouwer wordt uitgedaagd om met vertrouwen, doorzettingsvermogen en liefde naar zichzelf en de medemens te kijken. Zo hoop ik dat mijn rode draad in het leven u inspiratie geeft.
Het werk zal uiteindelijk geëxposeerd worden, waarbij ik u wil meenemen langs mijn leven.

De schilderijen...

Ik ben... (in ontwikkeling)
Liefde... (in ontwikkeling)